about Image
150

+

Tevreden klanten

Vragen? Bel naar 085 401 82 59

Een betaalbaar KvK postadres voor ambitieuze ondernemers

Wilt u tegen een aantrekkelijk maandbedrag over een KvK postadres kunnen beschikken? DamOffice biedt u de mogelijkheid van een virtueel kantoor dat als inschrijfadres én postadres voor de KvK in Amsterdam dient. Zo weet u werk en privé beter gescheiden te houden en geeft u uw onderneming een nog professionelere uitstraling.

Tegelijkertijd bestaat altijd de optie om op de momenten dat u dat wenst tegen een meerprijs een fysieke kantoorruimte bij ons te huren. Bij DamOffice heeft u de keuze uit een maandpakket, een jaarpakket en een pakket op maat. Aanmelden doet u eenvoudig via het aanvraagformulier op onze website.

Bekijk onze pakketten
Background

Betrouwbaar, voordelig en binnen no-time geregeld!

Een adres dat aan alle voorschriften van de KvK voldoet

Een postadres voor de KvK is een zakelijk inschrijfadres waar u tevens van een fysieke werkplek gebruik kunt maken. Zo heeft u altijd de gemakken van een fysiek kantoor tot uw beschikking, zonder dat u te maken krijgt met het duizelingwekkende prijskaartje dat inherent is aan het huren van een regulier kantoorpand in onze hoofdstad. Tevens schermt u hiermee uw woonadres efficiënt af. Onze professionele en representatieve locatie draagt bij aan het imago van uw bedrijf. De post die op ons KvK postadres voor u binnenkomt, sturen we per e-mailscans naar u door.

Betaal per maand of per jaar

Onze pakketten

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze pakketten. Heeft u vragen? Bel gerust naar 085 401 82 59 of mail naar info@damoffice.nl.

Maandelijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 34,95 Maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal per maand
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Eén maand waarborgsom
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Jaarlijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 28,95 maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal ieder jaar
 • Factuur a € 347,40 ex btw
 • Geen waarborgsom
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Pakket op maat

Zakelijk KvK inschrijfadres

N.o.t.k maand

Kies pakket

Bij inschrijving van meer dan één bedrijf (bijv. holding + werkmaatschappij)

 • Meerdere inschrijvingen
 • Profiteer van korting
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)
about Image
99

%

Klanttevredenheid

Betrouwbaar KvK postadres

Een KvK postadres dat ook aan de KvK voorwaarden van een inschrijfadres voldoet

De Kamer van Koophandel stelt verschillende voorwaarden aan een zakelijk inschrijfadres. Eén van die voorwaarden is het moeten kunnen uitvoeren van werkzaamheden op de betreffende locatie. Het KvK postadres van DamOffice is meer dan alleen een postadres. Wij bieden u daadwerkelijke kantoorruimte op de momenten dat u dat wenst en helpen u daarmee voldoen aan de KvK richtlijnen. Op onze flexibele werkplekken en vergaderruimtes treft u comfortabel kantoormeubilair en een betrouwbare internetverbinding.

Postservice

Het DamOffice postadres voor de KvK dient dus twee functies. Enerzijds fungeert deze als zakelijk inschrijfadres, anderzijds kunt u deze ook puur als KvK postadres in Amsterdam gebruiken. Wij sturen uw post iedere twee weken door naar het door u opgegeven e-mailadres. Deze postservice is inclusief in ieder pakket. Desgewenst kunnen we uw poststukken op wekelijkse basis verzenden. Hieraan zijn extra kosten van 9,95 euro per maand verbonden.

Uw KvK-postadres wijzigen

Bent u reeds ondernemer en beschikt u om die reden al over een KvK postadres? Het wijzigen van uw KvK-postadres is eenvoudig. De Kamer van Koophandel brengt daarvoor bovendien geen kosten in rekening. Wilt u uw KvK-postadres wijzigen? Dan heeft u daarvoor niets meer nodig dan de huurovereenkomst die u van DamOffice ontvangt. Vanaf het moment dat u uw definitieve huurovereenkomst voor uw KvK postadres in uw bezit heeft, kunt u dit adres voor al uw communicatie gebruiken.

Snel opgezet

In enkele stappen uw KvK postadres geregeld

Background

Waarom voor DamOffice kiezen?

Werk en privé echt gescheiden houden

Steeds minder ondernemers kiezen voor het huren van een regulier kantoor. Niet verwonderlijk, want de alsmaar stijgende prijzen maken dit een kostenpost die voor steeds minder professionals op te brengen is. DamOffice biedt met zijn KvK postadres een betaalbaar alternatief. Uw KvK postadres is bij ons binnen 24 uur geregeld. Is er haast bij geboden? Op werkdagen is het dankzij onze spoedservice mogelijk om uw KvK postadres -dat tevens dienst kan doen als zakelijk inschrijfadres- binnen enkele uren te realiseren.

Veelgestelde vragen

Nee, dit zijn twee verschillende zaken. Een postbus is een faciliteit die u huurt om zendingen aan u te kunnen ontvangen en op te slaan. Alhoewel een KvK postadres dat ook mogelijk maakt, zijn daaraan nog meer mogelijkheden verbonden. Zo kunt u zich met een KvK postadres -in tegenstelling tot met een postbus- inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Ook kunt u op de DamOffice locatie gebruikmaken van fysieke kantoorruimte.
Jazeker. In uw aanvraag geeft u dan aan dat u voor meerderen bedrijven een postadres voor de KvK nodig heeft. Bij DamOffice kunt u in dat geval ook nog eens rekenen op aantrekkelijke korting.
Ja, dat kan. Onze services zijn bedoeld voor ondernemers in zowel binnen- als buitenland. U hoeft niet over een Nederlands woonadres te beschikken. Wel is een vast verblijfsadres een voorwaarde.
De prijzen die u op de DamOffice website ziet, zijn exclusief 21 procent btw. Om de prijs inclusief btw te berekenen, vermenigvuldigt u het maand- of jaarbedrag met de factor 1,21.
Om te voorkomen dat de fysieke werkplekken volgeboekt zijn, is het belangrijk om deze van tevoren te reserveren. Bij DamOffice kunt u dit op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 zowel telefonisch als per e-mail doen. Geeft u daarbij duidelijk aan of het om een werk- of vergaderplek gaat.
De postscans die wij wekelijks naar u doorsturen zijn gratis. Deze service is namelijk inclusief in alle pakketten. Wilt u uw post liever wekelijks ontvangen? Dan betaalt u daar maandelijks een bedrag van 9,95 euro extra voor. Het fysiek ontvangen van poststukken behoort eveneens tot de mogelijkheden. Hiervoor brengen wij per zending 5 euro administratiekosten in rekening. Daarbovenop komen nog de kosten voor het frankeren.
In principe hoeft u voor een KvK postadres van DamOffice niets meer te betalen dan de termijnbedragen die u op onze website vermeld ziet staan. Van bijkomende kosten is enkel sprake wanneer u voor extra services als het fysiek doorsturen van post of het huren van een fysieke kantoor- of vergaderruimte kiest.
Jazeker. U mag het KvK postadres in Amsterdam naar uw klanten, leveranciers en andere zakelijke contacten communiceren. Dit kan op uw website, maar ook middels bijvoorbeeld briefpapier en visitekaartjes. Wel is het belangrijk dat u daarbij vermeldt dat dit adres geen bezoekadres betreft.
Ja, dat kan. U sluit dan een abonnement voor een KvK postadres bij DamOffice af en overlegt deze overeenkomst aan de KvK om zo uw KvK-postadres te wijzigen. Vanaf dat moment wordt uw privéadres afgeschermd.
De persoonlijke en bedrijfsgegevens die u aan ons verstrekt, delen wij niet met derden. Enkel wanneer de overheid of justitie ons hiervoor benadert, zijn wij verplicht deze informatie te delen.
background

Zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Inschrijfformulier

U kunt zich eenvoudig bij ons inschrijven door het formulier op deze pagina in te vullen. Na het invullen van het formulier vragen wij u om u te identificeren. Hierna ontvangt u per mail van ons een overeenkomst.

 • Binnen enkele uren opgezet
 • Wekelijks post ontvangen
 • Geschikt voor KvK
icon

Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons meteen een reactie. Vragen? Mail of bel: 0854018259

Inschrijfformulier

Door het formulier in te vullen kunt u uw bedrijf inschrijven bij DamOffice. Het is mogelijk om meer dan één bedrijf in te schrijven.

Uw pakket
Wij nemen contact met u op voor een prijs op maat.
Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens
Uw aanmelding kon niet worden verzonden, controleer de rood gemarkeerde velden.