about Image
150

+

Tevreden klanten

Vragen? Bel naar 085 401 82 59

Als ondernemer op zoek naar een KvK inschrijfadres in Amsterdam?

Heeft u een KvK inschrijfadres in Amsterdam nodig? Dan kunt u bij DamOffice terecht. Wij bieden verschillende pakketten met voordelige tarieven en bieden u al een KvK inschrijfadres in Amsterdam vanaf omgerekend 28,95 euro per maand. De betaling vindt jaarlijks plaats. U kunt het adres behalve als registratieadres ook als postadres gebruiken. Tevens geeft het representatieve adres uw onderneming een professionele uitstraling en kunt u privé en zakelijk van elkaar scheiden.

Een belangrijke voorwaarde die de KvK aan een inschrijfadres stelt, is dat het mogelijk moet zijn om er werkzaamheden uit te voeren. Wij voorzien hierin door u tegen een meerprijs een werkplek met bureau en wifi beschikbaar te stellen. Een zakelijk inschrijfadres is bij ons binnen 24 uur geregeld. Spoedservice zorgt ervoor dat dit op werkdagen slechts een paar uur duurt. Aanmelden kan via het aanvraagformulier op de website.

Bekijk onze pakketten
Background

Betrouw, goedkoop, snel geregeld!

Met spoed een KvK inschrijfadres in Amsterdam aanvragen

Om bepaalde redenen kan het zo zijn dat u haast heeft met het regelen van een KvK inschrijfadres in Amsterdam. DamOffice faciliteert hierin door een speciale spoedservice aan te bieden. Waar een zakelijk inschrijfadres normaal gesproken binnen 24 uur is geregeld, hoeft dit met spoed op werkdagen niet langer dan een paar uur te duren. Zo beschikt u direct over een zakelijk post- en registratieadres én -op aanvraag- een fysieke werkplek.

Betaal per maand of per jaar

Onze pakketten

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze pakketten. Heeft u vragen? Bel gerust naar 085 401 82 59 of mail naar info@damoffice.nl.

Maandelijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 34,95 Maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal per maand
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Eén maand waarborgsom
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Jaarlijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 28,95 maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal ieder jaar
 • Factuur a € 347,40 ex btw
 • Geen waarborgsom
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Pakket op maat

Zakelijk KvK inschrijfadres

N.o.t.k maand

Kies pakket

Bij inschrijving van meer dan één bedrijf (bijv. holding + werkmaatschappij)

 • Meerdere inschrijvingen
 • Profiteer van korting
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)
about Image
99

%

Klanttevredenheid

KvK inschrijfadres in Amsterdam

Uw privéadres beschermen en vertrouwen uitstralen naar uw (potentiële) klanten

Dankzij een KvK inschrijfadres in Amsterdam hoeft u niet meer te vrezen voor ongewenste situaties die zich kunnen voordoen wanneer u uw woonadres opgeeft. Derden kunnen uw gegevens namelijk opvragen en u bijvoorbeeld thuis bezoeken. Met een zakelijk inschrijfadres houdt u privé en werk gescheiden.

Een KvK inschrijfadres in Amsterdam levert u tevens het voordeel van een representatieve locatie in de hoofdstad op. Hiermee maakt u een professionelere indruk op uw (potentiële) klanten, die daardoor meer vertrouwen in uw onderneming krijgen. Klanten en andere partijen kunt u tevens op deze fysieke locatie ontvangen.

Behalve als zakelijk inschrijfadres gebruikt u het adres ook als postadres. De post die u op dit adres ontvangt, sturen wij als postscan per e-mail naar u door. Ons KvK inschrijfadres in Amsterdam voldoet aan alle vereisten die door de Kamer van Koophandel worden gesteld.

 • Voordelen van een regulier kantoor
 • Representatieve locatie
 • Meer privacy

Binnen 24 uur van aanmelding naar officiële getekende overeenkomst

In een paar eenvoudige stappen uw KvK inschrijfadres in Amsterdam regelen

Background

Representatief zakelijk inschrijfadres

Uw privéadres afschermen en gebruikmaken van aangename werkplekfaciliteiten

Met een zakelijk inschrijfadres van DamOffice zorgt u ervoor dat er een duidelijke scheiding tussen privé en zakelijk ontstaat. Derden kunnen uw privégegevens vanaf nu niet meer in het Handelsregister opvragen. Een KvK inschrijfadres in Amsterdam is daarnaast nog eens een stuk goedkoper dan het huren van een regulier kantoorpand. Ons vestigingsadres voldoet aan alle voorwaarden voor KvK-registratie.

Niet alleen doet een KvK inschrijfadres in Amsterdam dienst als postadres en zakelijk inschrijfadres. Bij DamOffice is het namelijk ook mogelijk om een kantoorruimte te huren. Om een flexwerkplek te reserveren, neemt u contact met ons op. U heeft daar de beschikking over een bureau en Wi-Fi en kunt er tevens klanten ontvangen. Koffie en thee zijn op locatie aanwezig.

Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen over ons KvK inschrijfadres in Amsterdam

Dat is geheel afhankelijk van uw wensen. Het is mogelijk om een overeenkomst betreffende een KvK inschrijfadres in Amsterdam direct in te laten gaan, maar dit kan ook op een later moment. Aarzelt u niet om uw wensen aan ons kenbaar te maken, zodat wij de overeenkomst daarop kunnen aanpassen.
Een aanvraag voor een KvK inschrijfadres in Amsterdam wordt door DamOffice altijd binnen 24 uur afgehandeld. De aanmeldprocedure verloopt geheel automatisch. Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangt u een e-mail met verdere instructies. Heeft u hierbij vragen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Voor adreswijzigingen heeft de KvK een apart formulier ontwikkeld. Dit betreft Formulier 14: Wijziging ondernemings- en vestigingsgegevens. Om uw vestigingsadres te wijzigen, heeft u een huuradres nodig. Beschikt u bij DamOffice over een KvK inschrijfadres in Amsterdam? Dan kunnen wij u hiervan voorzien.
Ook wanneer u zelf in het buitenland woont en dus niet over een vast adres in Nederland beschikt, kunt u gebruikmaken van een zakelijk inschrijfadres in de hoofdstad. Veel van onze klanten zijn in het buitenland woonachtig. Is dit voor u ook het geval of bent u van plan in de (nabije) toekomst te gaan emigreren? Dit legt een KvK inschrijfadres in Amsterdam geen strobreed in de weg.
Een KvK vestigingsadres gebruikt u om uw onderneming in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te kunnen inschrijven. Een KvK postadres is het adres dat u uitsluitend gebruikt om uw post te ontvangen. Wanneer u bij DamOffice een KvK inschrijfadres in Amsterdam aanvraagt, beschikt u over zowel een postadres als een vestigingsadres.
Om uw inschrijving te kunnen realiseren, hebben wij enkele privégegevens van u nodig. U kunt erop vertrouwen dat wij deze niet met derden delen. Hierop bestaat één uitzondering: wanneer overheid of justitie hiernaar vraagt, zijn wij wettelijk verplicht deze informatie te verstrekken.
Een zakelijk inschrijfadres, oftewel het adres waarop uw onderneming staat ingeschreven, dient volgens de KvK aan verschillende vereisten te voldoen. Eén van de belangrijkste eisen is dat er op de betreffende locatie daadwerkelijk werkzaamheden van uw bedrijf moeten kunnen plaatsvinden. Om precies die reden is een postadres dus ook nooit voldoende.
Dat kan zeker. U kunt het KvK inschrijfadres in Amsterdam gebruiken op uw website, net als op visitekaartjes en briefpapier. Een belangrijke tip is om hierbij aan te geven dat dit geen bezoekadres of showroom betreft. Zo voorkomt u dat klanten en zakenpartners voor niets afreizen.
Kiest u voor een KvK inschrijfadres in Amsterdam bij DamOffice, dan beschikt u direct over de mogelijkheden van een virtueel kantoor. U ontvangt op dit kantooradres uw post, welke wij elke maand per e-mail doorsturen. Bovendien is het mogelijk om een flexplek inclusief bureau en wifi te huren. Koffie en thee zijn eveneens op locatie verkrijgbaar.
Vindt u uw vraag niet tussen onze FAQ’s? Aarzelt u dan niet om contact met onze medewerkers op te nemen. U kunt dit doen door te bellen naar het telefoonnummer 085 401 82 59 of door een e-mail te versturen naar info@damoffice.nl. Wij streven ernaar uw vragen zo vlot mogelijk te beantwoorden en reageren binnen enkele uren.
background

Zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Inschrijfformulier

U kunt zich eenvoudig bij ons inschrijven door het formulier op deze pagina in te vullen. Na het invullen van het formulier vragen wij u om u te identificeren. Hierna ontvangt u per mail van ons een overeenkomst.

 • Binnen enkele uren opgezet
 • Wekelijks post ontvangen
 • Geschikt voor KvK
icon

Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons meteen een reactie. Vragen? Mail of bel: 0854018259

Inschrijfformulier

Door het formulier in te vullen kunt u uw bedrijf inschrijven bij DamOffice. Het is mogelijk om meer dan één bedrijf in te schrijven.

Uw pakket
Wij nemen contact met u op voor een prijs op maat.
Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens
Uw aanmelding kon niet worden verzonden, controleer de rood gemarkeerde velden.