about Image
150

+

Tevreden klanten

Heeft u vragen? Bel naar 085 401 82 59

Virtual office in Amsterdam: ontdek de voordelen van een kantoor in de hoofdstad

Bent u al bekend met de vele voordelen van een eigen virtual office in Amsterdam? Iedere ondernemer heeft er vanaf omgerekend 28,95 euro per maand baat bij. Of u nu een eenmanszaak heeft, een besloten vennootschap of een VOF. Wanneer u vanuit huis werkt, zult u het wellicht onwenselijk vinden dat ook zakelijke communicatie via dit adres verloopt. Het virtual office in Amsterdam is de makkelijkste manier om met dergelijke praktijken korte metten te maken. U gebruikt dit kantoor als KvK registratieadres én als postadres.

Bij DamOffice geven we u de mogelijkheid uw woonadres af te schermen en een virtual office te openen met een zakelijke uitstraling. Dit virtueel adres is niet zomaar voor de schijn, het functioneert ook nog eens als echte werkplek, inclusief wifi en een eigen bureau.

Bekijk onze pakketten
Background

Goedkoop en snel geregeld!

Spoedservice pakketten: binnen enkele uren opgezet en aan de slag

Wij richten ons op bedrijven die tegen een scherpe prijs op zoek zijn naar het huren van een zakelijk inschrijfadres én optioneel een zakelijke werkplek. Onze pakketten zijn razendsnel af te schaffen. Op een werkdag gebeurt dit vaak al binnen een paar uur. Alle administratie is sowieso binnen 24 uur geregeld. Met de overeenkomst op zak kunt u zich bij de Kamer van Koophandel op ons adres inschrijven. Op die manier is uw eigen adres keurig afgeschermd voor onwelkome pottenkijkers. De post die u als ondernemer ontvangt wordt door ons via e-mailscans aan u doorgestuurd.

Betaal per maand of per jaar

Onze pakketten

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze pakketten. Heeft u vragen? Bel gerust naar 085 401 82 59 of mail naar info@damoffice.nl.

Maandelijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 34,95 Maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal per maand
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Eén maand waarborgsom
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Jaarlijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 28,95 maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal ieder jaar
 • Factuur a € 347,40 ex btw
 • Geen waarborgsom
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Pakket op maat

Zakelijk KvK inschrijfadres

N.o.t.k maand

Kies pakket

Bij inschrijving van meer dan één bedrijf (bijv. holding + werkmaatschappij)

 • Meerdere inschrijvingen
 • Profiteer van korting
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)
about Image
99

%

Klanttevredenheid

Virtual office in Amsterdam

Een representatieve locatie binnen handbereik en uw privéadres afgeschermd


Sluit u een overeenkomst met ons, dan heeft u binnen een handomdraai een eigen virtual office in Amsterdam. Dat niet alleen, u krijgt een locatie met inhoud: een professioneel en representatief kantoor.


Welke voorwaarden stelt de KvK?

Let op: niet elke locatie mag zomaar als zakelijk inschrijfadres bij de KvK ingeschreven worden. Hier zijn bepaalde voorwaarden aan verbonden. Zo moeten er op de locatie in kwestie daadwerkelijk werkzaamheden binnen de onderneming worden uitgevoerd. Dankzij onze werkplekken, voorzien van wifi en bureaus, plus handige vergaderruimtes, bent u in alle behoeftes voorzien. Wij hebben uw toekomstige kantoor zo ingericht dat deze aan alle eisen voldoet.


Waarom een representatieve locatie?

Het belang van een virtual office in Amsterdam is groot. (Potentiële) klanten zoeken online vaak het adres van de onderneming op. In plaats van dat ze uw thuisadres te zien krijgen, zien ze een professioneel en modern kantoorgebouw dat degelijkheid en klasse uitstraalt. U straalt niet alleen meer vertrouwen uit met een zakelijk postadres, u voorkomt ook nog eens dat onwelkome pottenkijkers – tamelijk letterlijk – bij uw locatie binnenkijken.

Uw virtual office in Amsterdam in een handomdraai

Een virtual office in zes stappen

Background

Een professioneel virtueel kantoor

Privéadres afgeschermd en een werkplek volgens KvK-richtlijnen

Een regulier kantoor huren is duur, zeker voor een startend ondernemer. Gelukkig kan het bij ons stukken goedkoper. Met het virtual office in Amsterdam heeft u in één klap wat u nodig heeft. Tegen een voordelig tarief heeft u een verzorgde werkplek en KvK inschrijfadres ineen.

Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen

U kunt zich bij ons inschrijven als eenmanszaak, maar ook als Besloten Vennootschap (BV), Vennootschap Onder Firma (VOF), Commanditaire Vennootschap (CV), stichting, vereniging, Naamloze Vennootschap (NV), of als Ltd.
Jazeker, ook als u in het buitenland woont, kunt u een virtual office aanvragen. Veel van onze klanten zijn buiten Nederland woonachtig. De belangrijkste voorwaarde voor inschrijving is dat u een vast woonadres heeft. Zonder vast woonadres is inschrijving niet mogelijk.
Jazeker, dat is mogelijk. Schrijft u meerdere ondernemingen tegelijk in, dan kunt u rekenen op een aantrekkelijke korting. Neem voor de mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op.
Nee, nooit. DamOffice gaat zeer zorgvuldig met uw privégegevens om. Deze worden onder geen beding met derden gedeeld. Uitsluitend overheid of justitie hebben het recht deze in te zien bij opvraag.
Een zakelijk postadres functioneert als correspondentieadres met klanten en andere contacten. Hiermee kunt u zich niet inschrijven bij de KvK. Daar heeft u een zakelijk inschrijfadres voor nodig.
Jazeker. U kunt het aan u toegewezen zakelijk inschrijfadres gebruiken voor correspondentie met al uw zakelijke contacten: leveranciers, klanten en derde partijen. Dit kan zowel offline als online.
background

Een eigen kantoor in Amsterdam

Inschrijfformulier

U kunt zich eenvoudig bij ons inschrijven door het formulier op deze pagina in te vullen. Na het invullen van het formulier vragen wij u om u te identificeren. Hierna ontvangt u per mail van ons een overeenkomst.

 • Binnen enkele uren opgezet
 • Wekelijks post ontvangen
 • Geschikt voor KvK
icon

Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons meteen een reactie. Vragen? Mail of bel: 0854018259

Inschrijfformulier

Door het formulier in te vullen kunt u uw bedrijf inschrijven bij DamOffice. Het is mogelijk om meer dan één bedrijf in te schrijven.

Uw pakket
Wij nemen contact met u op voor een prijs op maat.
Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens
Uw aanmelding kon niet worden verzonden, controleer de rood gemarkeerde velden.