about Image
150

+

Tevreden klanten

Bel naar 085 401 82 59 als u vragen heeft

Op zoek naar een KvK inschrijfadres? Dit levert een zakelijk postadres in Amsterdam jou op

Een eigen zakelijk postadres vanaf omgerekend 28,95 euro per maand in Amsterdam levert een ondernemer veel voordelen op. Zeker als u ervoor kiest dit zakelijk postadres bij ons op te zetten. Niet alleen geven wij u de mogelijkheid alle zakelijke communicatie buiten uw thuisadres om te laten plaatsvinden en werk en privé succesvol van elkaar te scheiden, we zorgen er ook voor dat u binnen 24 uur tijd over uw eigen hoogwaardige postadres beschikt.

Waarom bij ons een eigen zakelijk postadres in Amsterdam? Omdat u zich hiermee in het zakelijk hart van het land bevindt, u zich binnen 24 uur tijd met een zakelijk postadres bij de KvK kunt inschrijven en u een representatieve locatie krijgt toegewezen.

Bekijk onze pakketten
Background

Goedkoop en snel geregeld!

Haastige spoed is wél goed: alles geregeld in 24 uur tijd

Het is niet alleen ons streven u tegen de scherpste prijs en met de beste service te helpen, maar ook nog eens zo snel mogelijk. Op een werkdag is uw aanvraag meestal al binnen een paar uur volledig verwerkt. Met een zakelijk postadres in Amsterdam heeft u een virtueel kantoor tot uw beschikking waarmee u buiten uw thuisadres om zakelijke correspondentie ontvangt. Onze diensten, die uitsluitend voor bedrijven bedoeld zijn, houden zakelijk en privé gescheiden.

Betaal per maand of per jaar

Onze pakketten

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze pakketten. Heeft u vragen? Bel gerust naar 085 401 82 59 of mail naar info@damoffice.nl.

Maandelijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 34,95 Maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal per maand
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Eén maand waarborgsom
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Jaarlijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 28,95 maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal ieder jaar
 • Factuur a € 347,40 ex btw
 • Geen waarborgsom
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Pakket op maat

Zakelijk KvK inschrijfadres

N.o.t.k maand

Kies pakket

Bij inschrijving van meer dan één bedrijf (bijv. holding + werkmaatschappij)

 • Meerdere inschrijvingen
 • Profiteer van korting
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)
about Image
99

%

Klanttevredenheid

Zakelijk post- en inschrijfadres in Amsterdam

Volledig professioneel, voordelig en afgeschermd


Met uw zakelijke postadres in Amsterdam heeft u een eigen virtueel kantoor binnen handbereik. U kunt eenvoudig uw privéadres afschermen van zakelijke contacten en hoeft uw post niet zelf op te komen halen: dit doen wij voor u. Eens in de twee weken ontvangt u per e-mail postscans van alle zakelijke correspondentie die voor u is binnengekomen. U krijgt een zakelijk postadres met professionele uitstraling die door iedereen die u online opzoekt gevonden wordt.


Representativiteit en professionaliteit

Uw zakelijke postadres in Amsterdam is meer dan alleen een brievenbus van uw post. Het is tevens een visitekaartje van uw bedrijf. Wist u dat veel van uw zakelijke contacten en andere geïnteresseerden online uw bedrijfsadres zullen opzoeken? Er bestaat een wereld van verschil tussen een ‘simpele’ woning en professioneel, hoogwaardig kantoor als zakelijk inschrijfadres. Met een modern kantoor als affiche wekt u direct vertrouwen en straalt u gezag uit.


Inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Let wel op: een zakelijk postadres is niet hetzelfde als een zakelijk inschrijfadres. U heeft een zakelijk inschrijfadres nodig om u in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Voorwaarde is dat u op dit inschrijfadres ook werkzaamheden binnen de bedrijfsvoering uitvoert. Is dat niet het geval, dan is er geen sprake van een inschrijfadres. Met een postadres waar u verder nooit fysiek aanwezig bent alleen kunt u zich niet inschrijven bij de KvK. Gelukkig bieden wij hiervoor oplossingen: we geven u toegang tot wifi, een eigen bureau (optioneel), vergaderruimtes en meer.

Uw zakelijk postadres in Amsterdam: geregeld in zes stappen

Zakelijk postadres in een handomdraai

Background

Een professioneel post- en zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Waarom bij ons uw privéadres afschermen?

Kiest u voor een zakelijk postadres in Amsterdam van Damoffice, dan is uw privéadres volledig afgeschermd van onwelkome pottenkijkers. U brengt een effectieve scheiding aan tussen zaken en privé en dat voor een veel goedkoper tarief dan wanneer u een regulier kantoor huurt.

Frequently Asked Questions

Zakelijk postadres in Amsterdam: veelgestelde vragen

U moet er rekening mee houden dat een zakelijk postadres alleen in de regel niet voldoende is om u mee in te schrijven bij de KvK. U heeft hiervoor een zakelijk inschrijfadres nodig, met als voorwaarde dat er op die locatie ook echt bedrijf gerelateerde praktijken plaatsvinden.
Dat kan inderdaad. Of u nu in Nederland of erbuiten woont, is voor ons niet van belang. De enige eis die wij stellen aan uw woonadres is dat het een vast woonadres betreft.
Absoluut. Het is bij ons ook mogelijk meerdere ondernemingen in één keer in te schrijven. Sterker nog: dit is zelfs voordeliger. U bouwt stapelkorting op tot maar liefst 50% procent.
U heeft uitgebreide keuze en kan u inschrijven als eenmanszaak, Besloten Vennootschap, Naamloze Vennootschap, Vennootschap Onder Firma (VOF), Commanditaire Vennootschap (CV), als vereniging, Ltd. en stichting.
Nee, dit is bij wet verboden. Er bestaat één uitzondering: mocht er een situatie ontstaan waarbij justitie of overheid zich genoodzaakt ziet uw privégegevens bij ons op te vragen, dan zijn wij wettelijk verplicht dit verzoek in te willigen.
U kunt uw zakelijk postadres in Amsterdam gebruiken voor al uw correspondentie, evenals uw website. Daarnaast kunt u gebruik maken van de flexwerkplekken.
background

Zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Inschrijfformulier

U kunt zich eenvoudig bij ons inschrijven door het formulier op deze pagina in te vullen. Na het invullen van het formulier vragen wij u om u te identificeren. Hierna ontvangt u per mail van ons een overeenkomst.

 • Binnen enkele uren opgezet
 • Wekelijks post ontvangen
 • Geschikt voor KvK
icon

Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons meteen een reactie. Vragen? Mail of bel: 0854018259

Inschrijfformulier

Door het formulier in te vullen kunt u uw bedrijf inschrijven bij DamOffice. Het is mogelijk om meer dan één bedrijf in te schrijven.

Uw pakket
Wij nemen contact met u op voor een prijs op maat.
Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens
Uw aanmelding kon niet worden verzonden, controleer de rood gemarkeerde velden.