about Image
150

+

Tevreden klanten

Onduidelijkheden? Bel 085 401 82 59

Virtueel kantoor in Amsterdam nodig?

Een virtueel kantoor in Amsterdam vanaf omgerekend 28,95 euro per maand kan om meerdere redenen interessant zijn. Bent u zzp’er of eigenaar van een eenmanszaak? Wanneer u vanuit huis werkt, vindt u het mogelijk onwenselijk om uw privéadres ook voor zakelijke communicatie te gebruiken. Een virtueel kantoor in Amsterdam, dat als postadres én KvK registratieadres dienstdoet, is dan de eenvoudigste manier om uw woonadres af te schermen. Hiervoor bent u bij DamOffice aan het juiste adres.

Niet alleen houdt u als ondernemer privé en werk zo gescheiden, ook beschikt u zo direct over een representatieve locatie in Amsterdam, waar u tegen een meerprijs tevens een werkplek kunt huren. Is er haast geboden bij het zakelijk inschrijfadres? Onze spoedservice weet dit op werkdagen binnen slechts enkele uren te realiseren. Aanmelden kan via het aanvraagformulier op onze website.

Bekijk onze pakketten
Background

Betrouw, goedkoop, snel geregeld!

Bij ons is een virtueel kantoor binnen 24 uur geregeld!

Wilt u zich met spoed inschrijven? DamOffice heeft uiterlijk 24 uur nodig om u een zakelijk inschrijfadres te bieden waar u ook van een fysieke werkplek kunt gebruikmaken. Zo profiteert u direct van de vele voordelen van een regulier kantoor, maar dan zonder de torenhoge kosten. Op werkdagen kunnen we reeds binnen een aantal uur een virtueel kantoor in Amsterdam voor u regelen. Onze diensten zijn uitsluitend voor bedrijven bedoeld.

Betaal per maand of per jaar

Onze pakketten

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze pakketten. Heeft u vragen? Bel gerust naar 085 401 82 59 of mail naar info@damoffice.nl.

Maandelijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 34,95 Maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal per maand
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Eén maand waarborgsom
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Jaarlijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 28,95 maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal ieder jaar
 • Factuur a € 347,40 ex btw
 • Geen waarborgsom
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Pakket op maat

Zakelijk KvK inschrijfadres

N.o.t.k maand

Kies pakket

Bij inschrijving van meer dan één bedrijf (bijv. holding + werkmaatschappij)

 • Meerdere inschrijvingen
 • Profiteer van korting
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)
about Image
99

%

Klanttevredenheid

Virtueel kantoor in Amsterdam

Uw privéadres afschermen en uw uitstraling met een representatieve locatie professionaliseren

Kiest u voor een virtueel kantoor in Amsterdam om uw privéadres af te schermen? Een bijkomend voordeel is de professionele uitstraling die onze locatie u oplevert. U beschikt direct over een prettige werkplek waar u kunt werken en uw klanten kunt ontvangen.

De belangrijkste voorwaarde van de KvK is dat u op een zakelijk inschrijfadres daadwerkelijk werkzaamheden moet kunnen uitvoeren. Met onze werkplekken en vergaderruimtes voorzien wij hierin. U voldoet zo geheel aan de KvK richtlijnen. Uw zakelijk inschrijfadres kunt u ook gebruiken op uw website, visitekaartjes en briefpapier.

Klanten zoeken op internet vaak het adres van een onderneming op. Met een virtueel kantoor in Amsterdam toont u professioneler en straalt u meer vertrouwen uit dan een ondernemer die een woonadres gebruikt. Zo bent u uw concurrenten een stapje voor.

 • Een locatie die vertrouwen wekt
 • Locatie in Amsterdam
 • Scheiding privé en zakelijk

Van aanmelding tot getekende overeenkomst

Uw virtuele kantoor in Amsterdam in een paar stappen geregeld

Background

Representatief virtueel kantoor in Amsterdam

Een zakelijk inschrijfadres dat aan de KvK voorschriften voldoet

Zeker wanneer u een startend ondernemer bent, is het huren van een regulier kantoorpand een dure aangelegenheid. Een virtueel kantoor in Amsterdam is dan de ideale oplossing. U beschikt zo over een geldig KvK inschrijfadres én een volledig verzorgde werkplek. DamOffice biedt u drie verschillende pakketten, elk tegen een voordelig tarief. Zo kunt u zelf kiezen wat het beste bij uw onderneming past.

Met een virtueel kantoor in Amsterdam van DamOffice kunt u zakelijk en privé efficiënt scheiden. U profiteert met een zakelijk inschrijfadres van dezelfde voordelen als een fysiek kantoor, maar dan tegen een aantrekkelijker prijskaartje. Wij voorzien in flexibele werkplekken en vergaderruimtes, zodat u op dit zakelijke inschrijfadres de mogelijkheid hebt om te werken, wat de belangrijkste richtlijn van de Kamer van Koophandel is.

Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen over een virtueel kantoor in Amsterdam

Jazeker. Het inschrijven van meerdere ondernemingen biedt u zelfs kortingsvoordeel op, welke tot wel vijftig procent kan oplopen. Neemt u voor meer informatie contact op.
Bij DamOffice kunt u een eenmanszaak, VOF (vennootschap onder firma), CV (commanditaire vennootschap), maatschap, BV (besloten vennootschap), vereniging, stichting, Ltd. of NV (naamloze vennootschap) inschrijven. Houdt u er rekening mee dat bedrijven die werkzaam zijn in bepaalde branches, bijvoorbeeld de erotische industrie, zich niet bij ons kunnen registreren.
Dat is mogelijk. Veel van onze klanten wonen buiten de Nederlandse grenzen. Uw woonadres is niet van invloed op de mogelijkheid om bij ons een zakelijk inschrijfadres te verkrijgen. Wel is het noodzakelijk dat uw privéadres een vast woonadres betreft. Dit geldt ook voor in Nederland woonachtige ondernemers.
De prijzen die u op onze website ziet, betreffen tarieven exclusief BTW. Er geldt een BTW percentage van 21% op onze diensten. Om tot de uiteindelijke prijs te komen, vermenigvuldigt u deze met 1,21. Een pakketprijs van 28,95 euro wordt zo: 34,95 x 1,21 = 35,03 euro.
Een virtueel kantoor in Amsterdam, waarvan u het adres ook als zakelijk inschrijfadres kunt gebruiken, is binnen 24 uur geregeld. Maakt u gebruik van onze spoedservice? Dan kan dit op werkdagen reeds binnen enkele uren zijn geregeld.
DamOffice gaat zorgvuldig om met de privégegevens die u ten behoeve van uw inschrijving aan ons verstrekt. Deze verstrekken wij niet aan derden. Hierop bestaat één uitzondering, namelijk wanneer de overheid of justitie deze gegevens bij ons opvraagt.
Dat kan. Zodra uw inschrijving bij DamOffice een feit is, kunt u het adres van uw virtuele kantoor in Amsterdam naar klanten, leveranciers en andere partijen communiceren. Eén manier om dit te doen is het vermelden ervan op uw website. Daarnaast kunt u deze ook op uw visitekaartjes en briefpapier gebruiken. Maakt u aan uw partners wel duidelijk dat dit geen bezoek- of showroomadres is.
Als ondernemer dient u een adres op te geven om uw bedrijf in het Handelsregister te laten opnemen. Werkt u vanuit huis, dan is dit uw privéadres. Echter kunnen andere personen en bedrijven uw gegevens opvragen, wat een onwenselijke situatie oplevert. Een zakelijk inschrijfadres van DamOffice biedt dan een ideale oplossing.
Alhoewel de twee op elkaar lijken, bestaat er wel degelijk een verschil. Een zakelijk inschrijfadres gebruikt u namelijk om u bij de Kamer van Koophandel te kunnen inschrijven. Met een zakelijk postadres is dit niet mogelijk; dit adres fungeert uitsluitend als correspondentieadres.
Een virtueel kantoor in Amsterdam stelt u in staat om uw privéadres af te schermen en zo privé en zakelijk beter gescheiden te houden. Uw zakelijke post belandt op uw virtuele kantoor en wordt maandelijks per e-mailscan naar u doorgestuurd. Tevens is het mogelijk om een fysieke werkplek of vergaderruimte te huren, waarmee u aan een belangrijke vereiste van de KvK voldoet.
background

Zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Inschrijfformulier

U kunt zich eenvoudig bij ons inschrijven door het formulier op deze pagina in te vullen. Na het invullen van het formulier vragen wij u om u te identificeren. Hierna ontvangt u per mail van ons een overeenkomst.

 • Binnen enkele uren opgezet
 • Wekelijks post ontvangen
 • Geschikt voor KvK
icon

Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons meteen een reactie. Vragen? Mail of bel: 0854018259

Inschrijfformulier

Door het formulier in te vullen kunt u uw bedrijf inschrijven bij DamOffice. Het is mogelijk om meer dan één bedrijf in te schrijven.

Uw pakket
Wij nemen contact met u op voor een prijs op maat.
Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens
Uw aanmelding kon niet worden verzonden, controleer de rood gemarkeerde velden.