about Image
150

+

Tevreden klanten

Spoedservice mogelijk - binnen enkele uren opgezet

De kracht en voordelen van een zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Kent u de unieke voordelen van een eigen zakelijk inschrijfadres in Amsterdam al? Dan is een snel en eenvoudig opgezet zakelijk inschrijfadres vanaf omgerekend 28,95 euro per maand iets voor u. Als zzp’er of eigenaar van een eenmanszaak werkt u wellicht vanuit huis. Maar dat onwenselijke gevolgen hebben. Al uw zakelijk communicatie zal ook via uw thuisadres plaatsvinden, waardoor werk en privé onmogelijk van elkaar te scheiden zijn. Een zakelijk inschrijfadres zorgt voor duidelijk onderscheid.

Wij helpen u in een handomdraai een zakelijk inschrijfadres in Amsterdam op te starten waarmee u zich bij de Kamer van Koophandel kunt inschrijven en u uw bedrijf een zakelijke uitstraling geeft. Bovendien is dit inschrijfadres als echte werkplek met bureau en wifi te gebruiken.

Bekijk onze pakketten
Background

Goedkoop en snel geregeld!

Vragen over onze diensten? Bel 085 401 82 59

Wij bieden onze diensten aan bedrijven tegen de scherpste prijzen. Voorwaarde van de Kamer van Koophandel is dat op een zakelijk inschrijfadres ook daadwerkelijk activiteiten binnen het bedrijf plaatsvinden. Daar zijn bij ons alle mogelijkheden toe. Zoals beloofd, krijgt u toegang tot wifi, een eigen bureau en méér. U schaft onze pakketten razendsnel aan. Op een werkdag gebeurt dit al binnen enkele uren. U bent er in ieder geval van verzekerd dat alle administratie binnen 24 uur verwerkt is. Met de overeenkomst die u bij ons sluit, schrijft u zich gemakkelijk bij de KvK in.

Betaal per maand of per jaar

Onze pakketten

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze pakketten. Heeft u vragen? Bel gerust naar 085 401 82 59 of mail naar info@damoffice.nl.

Maandelijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 34,95 Maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal per maand
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Eén maand waarborgsom
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Jaarlijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 28,95 maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract.

 • Betaal ieder jaar
 • Factuur a € 347,40 ex btw
 • Geen waarborgsom
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Pakket op maat

Zakelijk KvK inschrijfadres

N.o.t.k maand

Kies pakket

Bij inschrijving van meer dan één bedrijf (bijv. holding + werkmaatschappij)

 • Meerdere inschrijvingen
 • Profiteer van korting
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)
about Image
99

%

Klanttevredenheid

Zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Representatief, binnen handbereik en volledig afgeschermd


Op zoek naar een zakelijk inschrijfadres in Amsterdam met een representatieve en professionele uitstraling? Check. Een te bezoeken kantooromgeving binnen handbereik? Check. En een manier om uw privéadres van zakelijke contacten en pottenkijkers af te schermen? Check, check, dubbelcheck. Bij ons krijgt u een zakelijk inschrijfadres in Amsterdam met alles erop en eraan. Bovendien kunt u op uw zakelijk inschrijfadres ongestoord werken en gebruik maken van de gemakken van vergaderruimtes, wifi en eigen bureau.


Het belang van representatief

Een zakelijk inschrijfadres in Amsterdam gaat u verschillende voordelen opleveren. U krijgt een hoogwaardig bezoekadres voor (potentiële) klanten en zakelijke contacten. Wanneer uw zakelijke contacten uw bedrijfsadres online opzoeken, krijgen ze een indrukwekkend en kantoor in Amsterdam te zien, in plaats van een woning (wat er toch enigszins amateuristisch uitziet). U wekt meteen vertrouwen. Bovendien houdt u de scheiding tussen werk en privé intact. Voorts krijgt u alle ondernemerspost die bij ons binnenkomt via e-mailscans doorgestuurd.


Voorwaarden inschrijving bij de KvK

Wanneer u zich bij de Kamer van Koophandel met een bedrijfsadres wilt inschrijven, zult u merken dat hier enkele voorwaarden aan verbonden zijn. Eén van de belangrijkste is dat op het inschrijfadres in kwestie daadwerkelijk werkzaamheden binnen het bedrijf uitgevoerd moeten worden. Wij zorgen ervoor dat uw toekomstige inschrijfadres aan alle voorwaarden voldoet: we leveren bureaus, wifiverbinding, eigen ontspannen werkplekken en praktische vergaderruimten.

Onze methode van aanpak in zes praktische stappen

In een handomdraai uw eigen zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Background

Een professioneel zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Waarom bij ons uw privéadres afschermen?

U kunt ervoor kiezen een regulier kantoor te huren, maar dat is een veel duurder alternatief dan bij ons kiezen voor een zakelijk inschrijfadres in Amsterdam. Wij bieden in één klap wat u precies nodig heeft en dat tegen een superscherp tarief. Bovendien zorgen wij voor snelle service.

Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen: een zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Ja. U kunt bij ons meerdere ondernemingen tegelijk inschrijven. Bovendien kunt u rekenen op een aantrekkelijke korting.
Ja. Een zakelijk postadres doet alleen dienst als correspondentieadres met uw zakelijke contacten en is niet geschikt voor inschrijving bij de KvK. Dat kan alleen met een zakelijk inschrijfadres.
Nee, nooit. DamOffice biedt u juist de mogelijkheid uw privéadres en privégegevens van onwelkome pottenkijkers af te schermen en zal uw informatie nooit met derden delen. Er bestaat één uitzondering: justitie en overheid hebben het recht uw gegevens in te zien bij een opvraag.
Jazeker, dat kan. Waar u woont is niet van belang. De enige voorwaarde die wij aan uw woonsituatie stellen is dat u een vast woonadres heeft (of dit nu in Nederland zelf is of erbuiten).
Inschrijven kan als eenmanszaak, als BV (Besloten Vennootschap), als NV (Naamloze Vennootschap), als CV (Commanditaire Vennootschap), VOF (Vennootschap Onder Firma), maar ook Ltd., stichting en vereniging.
Een zakelijk inschrijfadres in Amsterdam bij ons mag u zowel offline als online (op uw eigen website) vermelden. U kunt het adres ook gebruiken in correspondentie met al uw zakelijke contacten.
background

Zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Inschrijfformulier

U kunt zich eenvoudig bij ons inschrijven door het formulier op deze pagina in te vullen. Na het invullen van het formulier vragen wij u om u te identificeren. Hierna ontvangt u per mail van ons een overeenkomst.

 • Binnen enkele uren opgezet
 • Wekelijks post ontvangen
 • Geschikt voor KvK
icon

Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons meteen een reactie. Vragen? Mail of bel: 0854018259

Inschrijfformulier

Door het formulier in te vullen kunt u uw bedrijf inschrijven bij DamOffice. Het is mogelijk om meer dan één bedrijf in te schrijven.

Uw pakket
Wij nemen contact met u op voor een prijs op maat.
Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens
Uw aanmelding kon niet worden verzonden, controleer de rood gemarkeerde velden.