about Image
150

+

Tevreden klanten

Vragen? Bel naar 085 401 82 59

Uw KvK-adres afschermen

Wilt u uw KvK-adres afschermen? Dan bent u bij DamOffice aan het juiste adres. Steeds meer bedrijven besluiten hiertoe. Al vanaf omgerekend 28,95 euro per maand kunt u uw KvK-adres afschermen.

Ons zakelijke inschrijfadres in Amsterdam gebruikt u als uw vestigingsadres voor de Kamer van Koophandel, zodat u uw adres voor de KvK kunt afschermen. Bovendien kunt u ook nog eens gebruikmaken van de geheel verzorgde werkplekken die wij op deze locatie aanbieden.

Bekijk onze pakketten
Background

Betrouw, goedkoop, snel geregeld!

Een inschrijfadres dat aan alle vereisten van de Kamer van Koophandel voldoet

Wilt u voor de KvK uw (bezoek)adres afschermen? Bij DamOffice vindt u de oplossing. Wij bieden verschillende pakketten vanaf slechts €28,95 per maand exclusief btw. Ons zakelijke inschrijfadres voldoet aan alle vereisten van de Kamer van Koophandel. Deze stelt dat u op dit adres daadwerkelijk werkzaamheden moet kunnen uitvoeren. Met onze werkplekken en vergaderplekken voldoen wij daaraan. Uw KvK bezoekadres afschermen met behulp van DamOffice? Ons zakelijke inschrijfadres kunt u gebruiken voor al uw communicatiedoeleinden: website, visitekaartjes en meer.

Betaal per maand of per jaar

Onze pakketten

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze pakketten. Heeft u vragen? Bel gerust naar 085 401 82 59 of mail naar info@damoffice.nl.

Maandelijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 34,95 Maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract. Daarna maandelijks opzegbaar.

 • Betaal per maand
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Eén maand waarborgsom
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Jaarlijkse betaling

Zakelijk KvK inschrijfadres

€ 28,95 maand

Kies pakket

Genoemde bedragen exclusief 21% btw. Eenjarig contract. Daarna maandelijks opzegbaar.

 • Betaal ieder jaar
 • Factuur a € 347,40 ex btw
 • Geen waarborgsom
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)

Pakket op maat

Zakelijk KvK inschrijfadres

N.o.t.k maand

Kies pakket

Bij inschrijving van meer dan één bedrijf (bijv. holding + werkmaatschappij)

 • Meerdere inschrijvingen
 • Profiteer van korting
 • Inschrijfadres in Amsterdam
 • Inclusief postverwerking
 • Wekelijks post ontvangen
 • Binnen enkele uren opgezet
 • 020-telefoonnummer (optioneel)
about Image
99

%

Klanttevredenheid

KvK adres afschermen

Uw adres afschermen voor de KvK? Dit zijn de voordelen

Uw KvK gegevens afschermen? Bij ons heeft u de keuze uit een maandpakket, een jaarpakket en een pakket op maat. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, uw inschrijfadres is binnen enkele uren opgezet. Na het ondertekenen van uw contract kunt u direct gebruikmaken van het adres van onze virtual office, om zo bij de KvK het afschermen van uw eigen adres te bewerkstelligen.

Houders van een DamOffice inschrijfadres profiteren bovendien niet alleen van de mogelijkheid om daadwerkelijk een kantoor- of vergaderruimte te huren, maar ook van onze postservice. Zonder extra kosten in rekening te brengen, scannen wij de voor u binnenkomende poststukken in en sturen deze elke 14 dagen door.

Bovendien leidt het besluiten tot het afschermen van uw adres voor de KvK tevens tot een professionelere uitstraling van uw onderneming. Klanten zoeken online vaak het adres van een onderneming op. Ons kantoorpand is zeer representatief en weet meer vertrouwen uit te stralen dan een woonadres.

Binnen enkele uren opgezet

In enkele stappen uw inschrijfadres in Amsterdam regelen

Background

Representatief zakelijk inschrijfadres

Werk en privé echt gescheiden houden

Bij DamOffice zien we het als onze taak om aan uw behoeften als moderne ondernemer tegemoet te komen. De ondernemer die niets liever doet dan stappen zetten om zijn onderneming te laten groeien, maar dit niet ten koste wil laten gaan van zijn privébestaan. Dankzij het inschrijfadres van een zakelijk adres in Amsterdam blijft thuis ook écht thuis. Dat geeft een gerust gevoel.Bovendien is een inschrijfadres bij DamOffice binnen een handomdraai geregeld.

Voor de eenvoudige te doorlopen stappen is maximaal 24 uur nodig. Sterker nog, het opzetten van het inschrijfadres van ons virtuele kantoor in Amsterdam duurt niet langer dan enkele uren. Besluit u vandaag uw privéadres af te willen schermen voor de KvK? Dan kunt u al vanaf morgen profiteren van de talrijke voordelen van een regulier kantoor, maar dan zonder de duizelingwekkende kosten.

Frequently Asked Questions

Veelgestelde vragen

De termen zakelijk inschrijfadres en zakelijk postadres worden vaak met elkaar verward. Echter is de laatstgenoemde uitsluitend bedoeld als correspondentieadres en niet te gebruiken voor een inschrijving bij de Kamer van Koophandel.
Bij DamOffice kunnen bedrijven van alle rechtsvormen zich inschrijven. Beperkingen gelden er enkel voor bedrijven die binnen bepaalde branches, zoals de erotische industrie, actief zijn.
Staat uw onderneming reeds onder uw woonadres ingeschreven in de Kamer van Koophandel en ondervindt u daar de bekende nadelen van? Ook dan kunt u een zakelijk adres van DamOffice huren. U gebruikt uw contract dan niet ter inschrijving, maar ter adreswijziging.
Dit kan zeker. Sterker nog, wanneer u meerdere bedrijven bij DamOffice inschrijft, levert u dit zelfs een korting op. Voor meer informatie betreffende een pakket op maat en bijbehorende voorwaarden en mogelijkheden neemt u contact met ons op.
Ook wanneer u als ondernemer actief bent in Nederland terwijl u in het buitenland woonachtig bent, kunt u de openbaarheid van uw woonadres als ongewenst beschouwen. Of uw woonadres een binnen- of buitenlands adres betreft, heeft geen invloed op het verkrijgen van een zakelijk inschrijfadres bij DamOffice. Het is wel noodzakelijk dat uw buitenlandse privéadres een vast woonadres betreft.
Nee. Bij DamOffice betaalt u geen borg, noch opstartkosten. Zodra het officiële contract is opgesteld, vangen direct de gewoonlijke termijnbetalingen aan.
De prijzen voor het huren van een KvK inschrijfadres oftewel virtuele kantoorruimte zijn exclusief 21% btw. Wilt u weten wat de prijs inclusief btw betreft? Dan vermenigvuldigt u deze met 1,21. De maandelijkse kosten die bij een jaarcontract gelden, worden zo bijvoorbeeld €28,95 x 1,21 = €35,03.
DamOffice behandelt de gegevens die u in het kader van uw inschrijving aan ons verstrekt, zeer zorgvuldig. Uw informatie wordt niet aan derden verstrekt. Hiervoor geldt één uitzondering. Wanneer de overheid of justitie gegevens bij ons opvragen, zijn wij verplicht deze te verstrekken.
Ondernemers die een inschrijfadres voor de KvK bij DamOffice huren, kunnen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 gebruikmaken van een werk- of vergaderplek. Het is noodzakelijk om u vooraf online aan te melden en op een bepaald tijdstip in te schrijven.
DamOffice biedt geen service voor telefoonbeantwoording. Wel bieden wij een gratis postservice, waarmee we uw poststukken iedere twee weken naar het door u opgegeven e-mailadres doorsturen. Zo hoeft u onze locatie dus niet te bezoeken om enkel uw post op te halen.
background

Zakelijk inschrijfadres in Amsterdam

Inschrijfformulier

U kunt zich eenvoudig bij ons inschrijven door het formulier op deze pagina in te vullen. Na het invullen van het formulier vragen wij u om u te identificeren. Hierna ontvangt u per mail van ons een overeenkomst.

 • Binnen enkele uren opgezet
 • Wekelijks post ontvangen
 • Geschikt voor KvK
icon

Na het invullen van het formulier ontvangt u van ons meteen een reactie. Vragen? Mail of bel: 0854018259

Inschrijfformulier

Door het formulier in te vullen kunt u uw bedrijf inschrijven bij DamOffice. Het is mogelijk om meer dan één bedrijf in te schrijven.

Uw pakket
Wij nemen contact met u op voor een prijs op maat.
Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens
Uw aanmelding kon niet worden verzonden, controleer de rood gemarkeerde velden.